Quick Post.......... KOT. oh Hi ! :D

Bismillahirrahmanirrahim.



Whoa. Long time no see. Tipu. See almost every week tapi tak ada idea dan mood nak update apa, so hehehe.



Disebabkan rasa rindu nak membebel, kalau dekat dunia nyata kurang boleh bebel sebab nanti kena bebel balik lepastu jadi pertandingan bebel ala-ala pantun gitu, tapi ni versi membalas dan membeli bebelan. Amboi, kalau satu hari nanti ada orang invent benda cenggini, boleh tak saya nak claim saya pencetus idea ? Haha jauh sangat angan mu muja. 



Dan juga, disebabkan setiap kali saya view stats ( ala-ala pageview gitu ) saya tengok angkanya bertambah dan bertambah since my last post Lovely WB day 11-13 , saya rasa terharu sangat sangat tsksss (Yelah, perasan kengkonon ada orang view untuk baca new post ke apa ke kan walaupun ceghite i takdelah exciting or glamour mana kan) dan bersalah sebab tak update pape. Serious. So, thank you. Eh? Haha






Dan sebenarnya, this is actually gonna be a quick post sebab i kan busy gegel sekarang . *Uhuk Uhuk urut bahu. In few weeks more, we, ZU students are actually having final year exam that consist of 3 type of exams. Practical, Written and Oral.



Tahun ni, quite pack lah jadual harian kami. Exam demi exam. Eh tapi ini bukan satu benda yg negative actually, if we look at the bright side. Memang lah, rasa depletion of ATP tu like dum dum dummm , alaa tp kalau pergi shopping complex ke, food hunting ke, seharian takde pulak bising ATP depletion kan (Sape terasa marah saya) (Marah diri sendiri boleh? Hahahaha).



Actually, it teach us to appreciate our time. Appreciate our leisure time. Our quality time. Macam ni, if we are reallly busy kan, pastu we have this short leisure time, what kind of activity that we want to fill in this short gap ? Even by resting for awhile pun kan, rasa sangat sangat bermakna, ya knawww. (Alamak, bahasa rojak habis, minta maaf minta maaf. I try to sound like more casual tapi.... minta maaf hihihi)



Dan jadual gambarnya adalah seperti di atas *Yeayy rajin tetibe self made, padahal post gambar ni kat instag dah lamaaa *Please insert pwettyyyy fireworks here *Motif taktahu




Oh and see, my laptop still ikut jam Msia! :D Rindu Msia dan orangnya dan makanannya *menangis *jangan berlakon *tolonglah




Jadi, kepada semorang yg baik hati sekalian, mohon didoakan insyaAllah, saya dan rakan-rakan ZU lain , khususnya 4th batch, insyaAllah buat yg terbaik dan dapat result yg cemerlang, jadi dr yg berguna untuk keluarga & ummah insyaAllah ameeen.




And to all readers, all the best for everything! dan dan dan, Thanks for reading ! :D




Oh ha sebelum terlupa. Untuk adik-adik / Kakak-kakak / Brothers yg baru lepas habis SPM ke STPM ke STAM ke  dan sewaktu dengannya, juga juniors SMK SG Pusu kesayangan, kalau nak tanya apa-apa pasal alam uni, khususnya dekat Egypt ni or lagi khusus dekat Zagazig ni, jangan segan segan nak tanya ya! Kalau nak tanya pasal UIA pun boleh, especially CFS IIUM. Kalau UIA Gombak, kalau tahu saya jawabkan, kalau taktahu saya tanya auntie grannie umi azu hihi. Kalau UIA Kuantan, saya tanya M. Takpun Teng ke. Hahahaha xD




How to reach me ? Via facebook or twitter or whatsapp or drop comments on this post pun boleh dikkk. InsyaAllah, kalau saya tahu, walaupun lambat sikit reply ke kan, insyaAllah saya jawab ye. Or should i call myself akak (?) OHH MYYY ihik ihik pelik jap rasa. K taksedar diri ke awak tu dah ramai juniors lepasan spm lepas awak zzz.



Till then, take care. Assalamualaikum ! :)