2017 !

Assalamualaikum wbt.


So hi ! After thinking on what will be my new azam for 2017, here's my short list (as I think more to come by time).

1. To change our ldr status to dms status! (dekat mata sokmo)
2. Buat travelog & journal bila ada chance.
3. Prektis tulis jawi once in awhile!
4. Be happy with whatever I chose to do.
5. Avoid from negative vibe and early jump into conclusion.
6. Hit the gym again... or track at least... or swimming pool...
7. Figure out what I enjoyed doing before (when I'm younger, without being influenced by socmed trend...).
8. Em, jimat.

Okay setakat ni tu dulu. Hahahahaha.

By the way, kadang2 terbaca lebih kurang : kenapa nak ada azam, padahal itu hari2 baru yg biasa je yg beza cuma lain tarikh, tahun. Biarlah... at least macam ada turning point untuk orang tu nak buat sesuatu. Mungkin hari2 biasa pun dia ada je cuma waktu ni lah salah satu peak semangat bermotivasi. Lagipun azam dan angan2 tu kan basic nak gerak buat sesuatu. Kan. Kot. Kan. Hahaha.

Okay lah, take care of your health always (whoever reading this).
May we become a better human, day by day. Assalamualaikum!