Hi nak excited boleh ? Please ! Haha

Bismillahirrahmanirrahim.



Assalamualaikum and hi hi hi ! Alhamdulillah, serious ni excited , almaklum mak ngah dah habis final year exam ! Ala biasa lah beberapa jam lepas habis exam memang lah excited dia macam tahap ciskek kan. Pastu beberapa hari pastu rasa"Eh nak buat apa ni? Movie ni dah, ni dah," Opps. Taknak ngaku boleh tak.




23th June 2013 :)
Alhamdulillah Allah bagi kesempatan & kekuatan untuk lalui berapa bulan final year exam ni.
InsyaAllah semua najah dengan cemerlang insyaAllah ameen.



Durasi we olls exam dalam lebih kurang 2 bulan lebih camtu. So, momentum, semangat, mood tu macam turun naik, dilanda ombak, eceh. Sebab tu kena say what anak-anak? Say Alhamdulillah, Thank you Allah, Thank you Allah, for my mother. Eh tetibe bernasyeed puloks mak ngah ni.



Alhamdulillah sebab waktu mood turun, ialah masa R&R kite, Refill balik fuel fuel yg needed. Pastu bila mood naik alhamdulillah, teruskan perjalanan anda. Hihihi pandai mak ngah ngajor orang leni. Ihiks ihiks tu lah takfaham tau nape sekarang dah pandai bebel.



Anyhow, i check my stats tau. From last post, sampai sekarang, dia punya viewer macam whoaaa terkejut. Taksangka. Ke i je yg perasan taktahu lah kan. Tapi thanks kepada yg always chekidaut kot kot ada post baru and sorry sebab tak post pape sangat. Pepoyo macam busy woman cenggitu. Kamon man, gimme chance hiks.



Okay, dah lapar ni. Takde orang nak belanja ke? Hahahahaha *fireworks *fireworks *Kdiamplease . Thanks for reading! Minta maaf salah cakap salah silap hehe.



 InsyaAllah, doakan Nur Mujahidah Ariff binti Mohd Asri dan rakan-rakan beliau sesemua satu batch lulus dengan cemerlang ye. Thanks! Semoga dipermudahkan segala urusan iolls & uolls sekalian insyaAllah. Take care ! Assalamualaikum :)