Because we are cool.

Bismillahirrahmanirrahim & Assalamualaikum.





So, just a quick post on my recent activity. I taktahu lah i ni busy ke apa (Rasa macam tak sangat except exam week pastu dah kenapa malas sangat nak update blog?) Ha siapa nak tolong jawabkan? Walaupun saya tahu berapa kerat lah sangat baca, pastu gewdiks mintak soalan nak dijawab pula. Ewah, cun nampak?


Anyway, recently me and my friends join a battle (quizzes) organized by ZAP (Zagazig Academic Panelist) here. Taksangka i dipilih jadi captain, mungkinkah kerana sikap keibuan i, i dipilih?

 EEE TOLONG LAH JANGAN PERASAN.

Sebab calonnya 2 orang je, and based on voting calon sorang lagi tu terpilih jadi peserta so tinggal i jelah yg calon unt captain ha gitu. The activities were so interesting and syoks because it doesnt makes me boringgg (Sure everything about what i feel can be a good point tho HAHA) . Eventhough dah melanggar masa tidur macam baby saya ihiks ihiks.


And now, we are in exam week mode. First paper dah berlalu and it was like em, jom Tawakkal & doa after usaha dan menguis2 lantai, menolak2 meja ketika exam sebab "Eh rasa macam ada baca tp nape tak ingat?" Tolong doakan semuaaa dapat result the bomb okay :)


Eh lupa, did i tell you about, we, girls power of C3 The Bomb (Nama group kami gittew) Alhamdulillah Yeayy menang jadi juara pastu dapat piala besar gedabak tu?

" Sebenarnya tak sangka tau, saya rasa kalau dorang buat yg terbaik pun dah cukup bagus dan kemenangan ini merupakan satu bonus. Terima kasih diucapkan kepada kengkawan semua, ibu bapa saya dan kengkawan kerana sudi mendoakan kejayaan kami. Terima kasih" Kata Mujahidah sambil mengesat air mata yg jatuh berguguran bak bantal jatuh atas lantai itu. ISH tolongla jangan drama. Itu tipu, yg betulnya ialah saya terharu dan bangga dengan kelas saya :)


Ha mana quick post nya mana ? Panjang berjela cenggini -..- Sorry hihi, Till the next post, Assalamualaikum semua :)


Ps, Semoga saya dan rakan-rakan usaha sehabis baik, doa sehabis boleh dan tawakkal sehabis exam :) All the best semua :)