PROMOSI CHEESE CHEEZY WEDGES YUMMAYHH! :D

Bismillahirrahmanirrahim.


So, i just wanna tell u'olls that, saya tengah membantu kawan-kawan saya mengumpul duit (Untuk membina rumahtangga ecewah INI GURAUAN *tapi kalau betul apa salahnya IHIHI) mempromosi satu benda ni, tapi memanggg sedapp bangett. Sesuai dimaakan oleh orang pemalas nak masak macam saya ni, tapi kuat makan. HEHE. Jangan salah sangka, saya tolong promot kan ni, saya takdapat komisyen sikitttt pong, atas dasar kawan dan dan memanggg sedap (Percayalah katakata pencinta makanan ni HAHA)


So, kalau dekat fesbuk, ni ayat promosinya. Kopipes jeww :P


‎"Salam. kami ada menjual CHEESE POWDER yg boleh dibancuh menjadi CHEESY SAUCE, (ala ala cheesy wedges KFC).

Dengan CHEESE POWDER ni, just bancuh dari rumah je untuk menikmati kelazatan cheesy sauce ni

cara nk buat:

1. 1 sudu cheese powder
2. Campurkan dengan 2 sudu air suam (Kalau nak cair lagi, boleh tambah ikut citarasa masingmasing!)
3. Taraaa, siap untuk dimakan! semudah tu je :D

Harga ada 2 kategori :

a) By hand - Penghantaran terus (Tertakluk kepada mereka yang berada di kawasan gombak & shah alam seksyen 7) : 1 packet cheese powder (100g) = RM10

b) Pos laju: Extra RM5 (RM15) untuk semenanjung. Extra RM6 (RM16) untuk Sabah & Sarawak

sesiapa yg berminat, boleh contact syed-013 3533147 (area gombak) & afiq-013 3938527 (area shah alam)

Salam Ramadhan Al Mubarak untuk semua umat Islam"


Nota kaki. Tolong promote untuk kawan. Tapi memang saya dah pernah rasa and memang sedap, adikadik sampai minta tambahtambah & beli lagi. Cuba lah rasa ! :D"


Ni pulak contoh gambarnya :)






Looks yummeyhhh kan? Yang fries and wedges tu i dah pernah try makan bersama, AGAIN, memang sedap! Yang sosej tu i takpernah try lagi, will do 1 day, insyaAllah :3 Oh, i jugak pernah try makan dengan sardin roll tau. Sebagai pengganti sos. Memang amat sedap! Kalau sesiapa yg berminat tapi segan nak contact no tertera tu, bolehlah dm di twitter or inbox di fb or call di phone or bbm di bb or viber and wasap die smart fong or comments di post or pape lah :D


Okay, tu sahaja post kali ni. Terima kasih kerana sudi membaca eceh dan dan dan, selamat menunaikan ibadah puasa di bulan Ramadhan !


:3

Bismillahirrahmanirrahim.




End of 2nd year, insyaAllah. Semoga kitorang semua 4th batch dapat naik tahun dengan cemerlangnya, insyaAllah Ameeeen. And semoga longgg summer break ni dapat diisi dengan benda2 , perkara2 bermanfaat, insyaAllah :)


Take care everybody, Assalamualaikum :3