okay aku memang rajin .

seperti yg dicanangkan dekat post before, kalau rajin nak tayang barang yg nak dibawak. and yeahh terbukti aku MEMANG rajin! tepuk tangan semua :D clapp clapp clapppp


so, ini dia artis kita pada hari ini; bag pinky dina and kawan barunya. oh juga crocs-yang-harus-pink (?). okay MEMANG semangat, err boo?




tapi kan you all (tolong lah bayang aku gedik), waktu aku balik sini dulu, aku just bawak ni je:



betapa banyaknya perbezaan antara bag pergi dan bag kembali. macam anak gajah dengan anak kucing, kot. muja ni kalau boleh almari semua die nak angkut pergi. mujaaaa ohhh mujaaaa hoiii,

saje .



semalam mood switch off and on vice versa. aku pong takfaham kenapa. gila betul, haha. told ya, i'm bad at handling stress. dear stress, aku nak break up dengan kau taksampai hati pulak, so please just back off. please, okay?


hahaha mereng cakap dengan emosi sendiri. oh dan, esok i'm going back. rasa macam nak tayang bawak beg apa kejap lagi. RASA JE. hoi muja, apa pasal kau makiin lama makin pemalas? woiiick.

hihihihihihihhihihi :B

saya memang suka gelak macam orang malu-malu ni. hihi *eh TERgelak malumalu lagi :P

so here it goes. my 1st choc chip! alhamdulillah jadi :D takdelah membazir masuk tong sampah lagi , HAHA terbuktilah bahawasanya usaha tangga kejayaan! kalau tangga patah, gunalah lif.........


..........macam aku. sekian motivasi pada hari ini. TARTAR!


saya dah jadik auntie! :D

alice dah beranak tadi!


ah, saya sangat eksaited. rasa macam gambar gambar tadi nak buat esesmen jeee. HAHA nampak tak semangat aku :P bayangkanlah the 2nd, 3rd, 4th labour die aku tengok depan mata :DDD and die tak melawan pong. i think dia pong dah anggap kami macam family like we always think she is :)


Alice, thanks for making me soooo eksaited malam malam buta cenggini. dulu, waktu 1st 1st alice datang rumah kami, die sangat kurus, kecik dan muda. sekarang dah jadi mak kucing dah. ahh terharu+teruja gilaaaa.


so, here it is. nama babybaby tu shiro, mikkusu, moka, kimu! kiut kan? kiut kann??


awesome!

barbie A Fashion Fairytale sangat awesome!


isokey eventhough there is no New Release sticker (this one can be excused as i didnt found any barbie's movie posters at zagazig). This makes my barbie movie collections now become 17! call me kids or whatever, i dont care :D i just love it!


oh btw, i'm just 18. still can be consider as premature. Hihi. nak join? :P


i love this short holiday :)

it makes me didnt take for granted any single second :D


so, here it is. a super duper great day, err 2 days to be exact :p thursday, went to cfs iium, pj to meet few great friends. serious, really captivate the memory ohh. bilik, library, cafe, char kuey tiaw, ahhh semua lah!


jumaat, at 9 am gerak keluar cfs, heading to KLCC to meet dear farah lina with dot. having a blast day :D






to nurul fatin (not nfk bak kata encik N), thanks for being a GREAT host! thanks untuk free accommodation for 2 days, 1 night :P thanks jugak untuk 'World's Greatest Award', hihi.


few peoples ask me kenapa sekarang just put some pictures with short caption? sebab malas. and for me, pictures pictured the situation :)


lastly, untuk rakanrakan cfs yg menyambut serta melayanku dengan begiiiiitu baik, THANKS A LOT. sila jangan serik untuk ajak saya lawat cfs lagi ya! untuk Farah and dot, thanks jugak for making this 18th febr satu hari yg saaaangat best. thanks you so much girls and guys. do our best for exam and pray for our luck iAllah :) take care semua oranggg.


ps, harini dah takde gambar kek :P


okay aku sangat teruja ^^



thanks to aaaaaaalllll viewers from all over the world yg sudi visit my page yg lopek gila+bosan amat+poyooooo+etc. appreciate :)


moist choc cake, sluurrrpppp :D



dah lama teringin nak buat, and this is the first's trial result :D ahhhh, eksaited gilaaa :P


hellooo msia :D



we're backkkk ^^
everybody, be nice please. i wanna enjoy this short holiday :)








REFRESH.
the new start :)