HELL O DUNIA .

S
S
S
location ; petaling jaya , cfs iium .

s
s
pengenalan awal ,
s
bagi saya seminggu itu biase biase sahaja . no offence meant , sebab aku faham lah taaruf week uia kan , kena lah jaga batas-batas itu dan ini dan itu dan ini . takpe , aku faham aku faham (?) tapi seriously penat gila gila gila * umi pesan jangan cakap gila dan tolong lah , aku rindu orientasi sekolah menengah !
s

isi isi penting ,
s
1 . penat menangis sebab botol air hilang .
2 . iron tudung taaruf , sampai berlubang !
3 . everyday aku cuci baju MANUAL MANUAL MANUAL . cukup tiga penegasan .
4 . sakit telinga asyik dengar orang menjerit ekceli . dengar mak menjerit lagi best ;D ;D
5 . sering menghitung hari nak balikkkkkk rummaaaahhhh .
s
s
kesimpulannya ,
s
siapa kata alam cfs best gila ? BIASE BIASE sahaja * aku menaip segala-gala di atas dengan penuh berhati-hati agar tidak ter-Emo kan iman kan ?
s
s
s

HEY SOUL SISTER(s)

of course i'll miss you more than the width of stadium bukit jalil .
s
s
s
s
ta-taa zaman kanak-kanak sekolah .
aku harap this is not the end T___T aku bukan buat cerita sedih , tapiii aku kan penyayang orangnya ! HAH HAH
s
s
s
and , hello to the next level !
thanks semua sebab semua-semua . sangat dihargai .
s
s
s
esok saya dah nak kena register .
jadi MUNGKIN belog akan sunyi sebentar * itu yang kau suka kan senanye ? heh ,
and thanks to AMALINA sebab buat saya terharu petang tadi . hah hah . sayang awak ! *tiba-tiba , WOAA ;D
s
s
s
again , GOOD LUCK semua . good luck muja .
lastly , ingat pink ingat blog pink mak limah oooiii . HA HAH *ADA KENA MENGENA GILA KAN ? ;D
s
s
s

TAK PERNAH RASA CUKUP ,

kan ? kan ?
s
s
s

s
s
s
cukup ke ni ? rasa macam sikit sangaat je !
s
s
s

i'd make a mistake ,

and i am truly sorry .

s
1 . i dont want to be someone who doesnt look out of the window , ANYMORE .
2 . and i dont want to make the biggest mistake of my entire existence .
3 . i am not a loser and doesnt want to be a failure forever & ever & ever .
4 . i'll prove what i dream to be since i'm started to learn A B C .
5 . i wish happiness jiddan jiddan for you and me .
s
s
GOOD LUCK .
s
s

three days IS such a long timee ,

s
s
s
and i thought i am the only person who run a tango by myself .
bloody damn .
s
s
s

SEBAB SEBAB KENAPA STUDENT PEREMPUAN DILARANG MAKE UP DI SEKOLAH .

s
s
s
sebab mereka akan kelihatan seperti ini .
s
s
s
s
s
s
TERBAEK WOKK ! *kahkah , macam badut je aku tengok
s
s
s
khas untuk kempen KATAKAN TIDAK KEPADA PELAJAR BERMAKE UP DI SEKOLAH * wujud ke weh ?
s
s
s

CINTA LAMA BERTANDANG KEMBALI ;(

s
s
s
ahh , sedih . apasal lah waktu saya dengan awak dulu saya tak perasan betapa HANDSOME nya , FEYMES nya awak ! saya buang , lempar , ludah je awak dengan air liur basi saya dulu-dulu . kenapa ? kenapa ? kenapa lah saya tak suruh awak masuk meminang je saya dulu ?! awak , terima saya kembali pleasee ? ;(
s
s
s

s
s
s
awak , maafkan saya eh ? kenapa awak pandang saya macam nak marah saya ? saya kan dah mintak maafff . awak , kenapa awak dah kurus ? kenapa awak dah kotor ? awak tak mandi eh eh ? ahh , takjadik lah saya nak kat awak balikk ;'l
s
s
s
HAHA , berbakat kan aku jadik pelakon tambahan ? fine fine , this is my childhood-mr-pillow waktu kecik-kecik dulu . aku normally letak dia dekat ofis umi aku . senang . balik tae kwan do je , terus baring dalam ekon . ohh , how i miss that nerdy-simplee lifeeeee ;/
s
s
s


s
s
s
ni pulak my chilhodd-little-drawing yang aku conteng dekat belakang almari mak aku waktu kecik-kecik dulu . actually banyak lagi lukisan dekat almari ni , tapiii i maluuu la nak show off kan kekreatifan kelukisan aku kan .
s
s
s
boleh pulak terjumpa ( ter lah sangat ) benda-benda ni . ahh , rindu zaman ketot ;l
s
s
s

WAHAI .

s
s
ish haruskah aku ?
ah , tidak harus .
sebenarnya harus !
tapiii entahhhhhhh !
s

s
s
s
selalu macam nii .
taktahu nak buat keputusan .
sesungguhnya syaitan selalu meragu-ragukan hati manusia .
kan kan ?
s
s

IT'S MONDAY Y Y Y !

s


s


s

siapa-siapa yang rasa dia bukan seorang pembuang masa yang sejati , takpayah teruskan membaca . seriously , i mean it .
s





IKLAN SHIELDTOX TAK BERI PELUANG .

hari dah isnin , and guess what aku tak prepare apa-apa lagi except x-ray ! grr grr , sempat ke niii ?! nak buat senarai semak barang yang nak beli T___T err rabu shuld be fine for shop those thingyyy .

mandian :

  • krim mandian mayy kaler putih takpun pink and jaring-jaring tu ( ape entah nama dia ) .
  • sunsilk pink and black .
  • colgate ( idk what type as they'r offering dozens choices ) .
  • new pink tooth brush .
  • cuci muka ahh , no need . baru beli last week .
  • baldi and gayung . err gayung i think unnecessary . bukan reti guna pun .
  • liquid for baju as i a bit allergic dengan serbuk punya .
  • what's moreee ? full stop . that's all i think . NEXTT

pakaian :

  • seriously i need A LOT MOREE track suit . maybe 3/4 ?
  • t-shirt yang besar-besar longgar-longgar sikit . where on earth they missing ?!
  • undies . no need for details .
  • hanger . yang murah-murah suda .
  • sepit baju .
  • baju kurung ? tak payah lah . guna mana yang ada .
  • selipar , a proper shoes and sandal perhaps .
  • iron ?
  • for pakaian , i'll just use yang mana ada dulu .

makanan :

  • i'm pretty sure aku tak payah list kan pun aku takkan lupa beli ;DD

class :

  • stationery for sure kena ada . i wouldnt list it as aku tahu bila dah sampai kedai , i'll grab what i like je . no doubt .
  • bag ? i dont think i must buy a new one . ah , like i care using the same bag for the whole semester/year . tak effect result kita kot kot kot .

yang lain ? aku guna apa yang ada sekarang je . jimat untuk kegunaan masa hadapan T___T

s

now i'm busy preparing all those documents yang macam sikit gila tu . padan muka , buat last minit lagi !

s

SORRY .

s
s
s
kenapa kau mintak sorry muja ?
s
s
sebab aku mempamer gambar ketika maj anugerah hari tu . and and tak semua sahabat aku ada and and aku takut ada yang terkecil hati and and aku seriesly tak bermaksud nak mengecilkan hati siapa-siapa . AHH , my happiness is your happiness and your sorrow is minee too kan kan ? wakakaa muja dah setat dahh





HOW I WISH ALL SP's WERE THERE TOO

and

THANK YOU SMK SG PUSU FOR EVERYTHINGG

selamat teacher's day . ily all cikgu(s) :):):)

s

s

HAI APA KHABAR ?

s
s
s
.. saya khabar baik .
s
s
s
satu : selamat tinggal mahallah zubair , iium gombak . thanks semua-semua ilmu and pengalaman selama 3 bulan lebih keje situ . appreciate :) * keje 3 bulan , tapi boros sangat sampai kuantiti baki gaji tinggal macam 3 minggu je keje (?) oh dan thanks belanja KFC , lain kali nak lagi ;DD
s
s
s
dua : thanks jpj sebab aku fail lagi . HAHA , dont ask whyy . nanti aku nangis ,
s
s
s
tiga : thanks SMK SG PUSU for make up my day eventhough aku kena bangun awal semalam . wahahaaa ( banyak pulak duit sekolah tahun ni . but ilikeee ) *how i wish all SP's are there too ;l
s
s
s
empat : HAPPY TEACHER'S DAY to all cikgu2 especially yang pernah mengajar SAYA sehingga saya sudah hampir-hampir menjadi manusia sekarang . seriously , saya maksudkannya :)
s
oh dan HAPPY LECTURER'S DAY juga ! lecturer juga guru kan kan ? ----> khas untuk my ummi :):):):)
s
s
s
lima : thanks makcik/pakcik yang wifi dia nama dlink sebab aku guna internet makcik/pakcik secara percuma . tulah yang dah boleh update belog ni , haha . *modem kene sambar kilat . itulah pasal .
s
s
s
dan gambar tidak boleh diupload kerana satu bar sahaja ada . sekian terima kasut .
s
s

NURUL IMAN ABDUL RAHIM ,

S
S
S

khas untuk tatapan kau , wahai cik iman abdul rahim :)
s
s
s

tak tercapai hasrat aku nak beli w705 . tapiiii , biarlah . berbaloilah dengan ape yang aku ushakan . alah , asalkan pink kan ? hahah ;D

s

s

s

almost a week to go untuk masuk uni . tapi satu preparation pun aku tak buat lagi , even x-ray or medical check up pun aku tak wat lagi . apatah lagi membeli barang ( ? ) aku bukan tak semangat , tapiii ..... ( isi sesuka hati )

s

s

aku rasa ,

s
s
s
bila orang yang dah selalu berjaya ,
dan tak pernah sedar realiti tu ,
tiba-tiba gagal berturut-turut ,
memang frustt gila .
s
s
s
waktu tu jugaklah dia tersedar ,
kejayaan , kegagalan adalah ujian daripada-NYA ,
untuk menguji bersyukurkah dia ,
atau bersabarkah dia .
s
s
s
bermadah kan aku ? wehh rahsia terpendam nii . T____T
s
s
s

AKU RAJIN GILA UPDATE BLOG .

s
s



gambar first : reunion sekolah rendah islam al-amin gombak .

gambar dua : reunion rajin , sekolah menengah kebangsaan sungai pusu gombak .

gambar tiga : reunion ibnu sina , sekolah menengah kebangsaan sungai pusu gombak .

s

s
s
sabarlah kau internet , bila modem streamix rumah aku dah elok , every night aku update luahan jiwang aku =,= pffffftttt , letih gila tunggu benda hitam petak tu nak dibaikpulih

ss
s

ss
s
after edited . buzz buzz ,
s
special for muzakkir , pengarah reunion sebab gambar first tadi dia takde . aku suka gamba ni do muzakkir , ia sangat kelihatan ceria . kau harus puas hati . HAHA dan sila terharu . nangis cepat ! kahkah ;DDDDDDD
a
a



HAI AWAK THE FINALE .

s
s
s
continued to be ..
s
s
s
dan inilah event YB mujahidah yang terakhir untuk minggu lepas .
s
s
s
location : taman tasik titiwangsa . bersama rajin 05-07


s
s
s
notes :
# takbanyak gambar sebab aku takbawak kamera . haha ;DD
# ah , dah besar rupa-rupanya kita :l
s
s
s
siapa-siapa yang pernah jadi kawan aku , jom jangan lost contact :)
s
s
s

HAI AWAK KUASA DUA .

S
S
S
continue to be ..
s
s
seperti yang dijanjikan YB mujahidah , ni hah event ke-2 yang perlu dihadiri beliau ;D
s
s
location : alang sedayu , batu 12 , gombak . bersama kakak&abang ibs o8o9 :):)
ss
s





location : wangsa walk mall ( unexpected event )

s
s
s
notes .
# ILY guys&girls . really have super-great moments .
# thanks kepada sesape yang belanja A&W :)
# dan pada malam hari pula , along belanja kami tengok iron man 2 . oh thanks bro ;DD *ilike bila orang belanja-belanja ni ;DDDDDDD
s
s
s
selesai untuk hari ni . to be continued ..
s
s
s

HAI AWAK .

s
s
s
hai kawan-kawan , apa khabar ? saya sihat sejahtera . ah , kau mereng muja . lame gile kot tak update blog . almaklum , i ni YB , banyak event . jadi rasa macam nak tayang gambar2 keYB-an aku .

s
s
s
EVENT SATU : farewell brother fizi . lokasi ; seoul garden one utama .








take note :
# makanan dia gempak . boleh refill2 . sesuai untuk org macam aku .
# aku paling muda di situ . errr
# bye2 bro fizi .
s
s
s
to be continued ...
s
s