huh, ( ' , ' )

currentlyy, i sangatsangat jeles dengan sahabatsahabat yang ;
1. sudah on the road.
2. bekerja&&gaji sudah masuk.
3. masuk kelas english sana sini.
4. masuk tournament, bagai.
5. hangout tak ingat dunia.
6. dating. ha?
7. membesarkan pinggul di rumah.
8. jadi teacher tadika.
9. shopping sanesini.
10. on9 waktu yg same.
11. dapat bermsg dgn sesuka hatinya.
12. swimming every day.

ouuuu, && you all tak relize betapa bestnya bnd2 yg u buat && mengomel itu ini. yyyyy?? *bunyi macam org taktahan nak terberak, bhahaha. itulah pples, never know what they have, until they lost it. kan, kan??

eh eh, read this lyrics;

pple try to tell me
but i refuse to listen,
cuz they dont get to spend time wif you
a minute wif you is worth more than
a thousand days without your love, oh ur love.
baby u can do no wrong
my money is yours
given you little more bcos i love u, love u
wif me girls is where u belong
juz stay right here
i promise dear, i'll put nothg above u,above u
aku petik ayat die sikitsikit je lah. ha, satu lagi lagu, singer die same gak:))
u look so deep, u know that it humbles me
u're by my side, them trouble them not trouble me
many have called but the chosen is you
whatever u want muja i'll give it to you
pastu, bla bla bla
and i'ma be ur 1 guy
you'll be my no 1 girl
always making time for you
i'ma tell you one time
(girl, i love, girl i love you,)
i'ma tell you one time
(girl, i love, girl i love you)
#red; buat i excited.
#purple; i like it;DDD
comel kan? comel kan? comel kan? semangat punye pasal, aku type sendiri tau lirik tu. tak main r copy paste:)) huh, belagak pulak budak ni.
btw, kpd sesiapa yg bg aku lagu tu, thanks banget:)) bhahaha, perasan, macam ade je doe. ashabi wal asdiqoii, imisyou all. jangan lupe rindu aku, byeebyee;DD
GADIS IBS 0809!!!
seperti yang anda dapat lihat, banyak tanda seru di situ&& yee, saya sedang marah dekat korang!
asal korang keluar tak gtawu? nak ikot bhaiiii! jelesjeles:( at least hit a comment kat ms ke, ni takkk.. pergi, pastu si iman tu letak gamba banyakbanyak kat blog dia, saje nak wat aku envy. huh:( merajuk:((
nanti aku da balik tanah air, keluar lagi tau! mismis. kite keluar lagi besar quantitynye*bm aku da berterabur, haihh. 33 orang kalau boleh;D*menangis nii, nampak air mate pada smiley itu? bhahaha;D
here i am:))
i'm already in nz. sungguh, aku jatuh chenta sama viewnya, && orgnya apatah lagi:)) lagilagi yang kacakkacak tuu. HAHA, dorg ni baekbetol, taktipu! bile tawu je kitorg nak datang, memang macam riuh sekampung ar, tilam, kithcenware, ala pendek kate sumesume ar, dorg tolong kitorg:))) no offense meant yg buat kitorg rase mcm terrorist*some places kan macam tuu*
gamba tidak diupload lagi, sbb on dekat library. jalanjalan, jumpe library*singalong;DD nantinanti la bile umi da beli tenet, baru upload sesuka hati. bole buat kau&kau jeless. HAHA, gedik&&gedik, aku memaen je la. perancangan, esok nak main snow kat mountain mane ntah. yippiii, org batak tak pena tengok salji asli nii.
ithink sampai cni je la dulu, laterlater kite sambung lagii. sonia, imisutoo, damndamn punye lah. && tapir, i mean the last thing i told you*know, u wouldnt read this*. later, ibs please set a reunionn:))), byee;DD